lördag.

Lördag idag..

finns det något skönare än helg? bara känna att man kan ligga i soffan till 04.00 utan att få dåligt samvete =)
partaj igår iaf, sara jag filippa och sandra satt i sundborn och förade, skit kul! måste göras om ABSOLUTE. Senare på kvällen drog vi in till stan till Malin's 20-års fest, riktigt blandat med folk, vilket är kul, eller? vem orkar sitta på samma fest med samma folk helg efter helg? inte jag iaf. Kanske dags att knyta lite nya bekantskaper? vad sägs om det? en ändring i livet. Har levt i samma umgängeskrets sen jag började första:klass känns det som.. men vad gör det? det är väl det man kan kalla äkta vänskap.. livet ut..

Mkt som snurrat i mitt huvud, jag har iaf ett huvud. och inte med någon färg i luggen som verkligen sätter pricken över i:et vilken fjortiskåt liten flicka man kan vara.. ojojoj nej.. sånt har man lagt bakom sig i 7:an men kul att se att vissa inte sett det och börjat med det nu. haha Efterbliven? jaaa! kommer inte komma långt i livet du inte!

Men du är inte ens värd att nämnas här så F-Y! Nu sitter jag hemma hos mamma och surfar lite eftersom att mitt o petters internet har cpat sig.. hatar tele2 mobilt! Petter kommer hem om någon timme, han har varit i Furudal hela dagen och träffat släkten och haft lite business talk angående sälens framtid, spännande spännande! =) me love sälen!

haft världens jävla bloggtorka ett tag, men sen när jag väl har något att skriva om eller så, så orkar jag inte eller så glömmer jag bort det för att jag har annat mkt viktigare att göra.. men nu skriver jag iáf. Inte för att jag tror att det finns så speciellt många som läser det jag skriver men ändå! jag säger som ina, jag skriver för mig själv och för att jag själv vill det, inte för någon annan! vill du läsa, varsågod! hmm.. trök, tittade precis på klockan. klockan är 18.01 har tvätt kl 19-07 idag.. kul? äh var ju ändå ut igår så varför inte.. ibland behvös lite rehab time med mys o chips och allt därmed ;) myyyyys...

JAJA jag ska inte skriva mer trök, utan fråga mamma om jag kan få låna bilen hem till mig och fixa tvätten o lite food! hejdå..

saknar Grekland..


my bby!

Har inte skrivit så mkt nu på senast tiden eftersom att har haft massa annat för mig.
kom hem från Grekland i fredags! =) het underbart.

petter petter petter..
finns ingen bättre än dig, du är allt för mig!
bara att få se dig sova, att få se dig lé, att få din värme
betyder allt i min värld. Lämna mig aldrig!




mitt hjärta:



JAG ÄLSKAR DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!


RSS 2.0